Anketa
Čime se rukovodide prilikom sastvaljanja putničkih kompozicija?

Forum
Google Chrome Firefox Download Button

Galerije

Model Expo Italy, Verona 2011

Autor: Gorchi | Fotografija u galeriji: 97 | Datum: 20.03.2011
U Veroni je 19. i 20. marta 2011 održani već 7 sajam Model Expo Italy i sajam elektronike. Sajam je bio u 4 hala gdje je jedna hala bila namjenjena samo za željezničko modelarstvo, a druge tri za avijaciju, automobile i tenkove te treća za nautiku i ostale stvari. U 2 halama bila je samo elektornika no ovu halu nisam posjetio.
Ovdje su slike samo iz hale sa željezničkom tematikom. Najveći dio hale su bile modularne makete a maleni dio bio je namjenjen trgovinama (Treni e Treni, Treno Gheno, Technomodel, Giefecci, Corel, Dueggi Editrice itd). Zastupljene su bile sve veće prodavaonice sa novim i rabljenim željezničkim materialom, moglo se kupiti i razne dodatke za izradu maketa. Kod maketama se moglo razgovarati o gradnji i upravljanju maketa a najbitnije je da se moglo vidjeti mnogo zanimljivih detajla i tako dobiti zanimljice ideje. Uživajte u fotkama!
Sviđa li vam se ova galerija?
Molimo vas da ovu galeriju ocijenite tako što ćete joj dati "palac gore" ako vam se svidjela ili "palac dolje" ako smatrate da niste vidjeli nista posebno u ovoj galeriji. Ocijenjivanje je moguće tek nakon logiranja / prijave na portalu.
1


Komentari
Facebook del.icio.us Stumbleupon Digg RSS

Powered by Malezeljeznice CMS