Anketa
Čime se rukovodide prilikom sastvaljanja putničkih kompozicija?





Forum
Google Chrome Firefox Download Button

Recenzije

Prikaži 10 | 30 | 60 | 100 recenzija po stranici i sortiraj ih po
Stranica

ŽS spavaća kola

ŽS spavaća kola Treći po redu model Železnica Srbije predstavlja ŽS WLBl spavaća kola i to u novijem bojenju, ali sa starim sistemom numeracije.

HO
V
A.C.M.E

Autor: Damir661 | 05.12.2013

IC Avala - A.C.M.E

IC Avala - A.C.M.E Što se tiče JŽ modela A.C.M.E je 2013. godinu zaokružio setom legendarnog ekspresnog voza ŽTP-a Beograd „Avala“, koji je Beograd povezivao sa glavnim gradom Austrije.

HO
V
A.C.M.E

Autor: Damir661 | 04.12.2013

A.C.M.E set 55076 - vagoni Železnica Srbije

A.C.M.E set 55076 - vagoni Železnica Srbije Na tržištu su se konačno, za mnoge i dalje „verovali ili ne“ pojavili prvi modeli sa oznakama Železnica Srbije. Radi se o setu sa dva vagona i to različitih tipova. Jedan predstavlja Goša UIC-Z2, a drugi Goša UIC-Y. Napravljeni su u verzijama kao „ABlm“- vagon sa sedištima 1. i 2. razreda i „B“ vagon sa sedištima 2. razreda.

HO
V
ACME

Autor: Damir661 | 04.12.2013

DB AG FLIRT

DB AG FLIRT FLIRT je skraćenica od Flinker Leichter Innovativer Regional Triebzug a model je došao u velikoj kutiji. Mislim da je to najduži N model i kutija koje sam ikada vidio (dužina je 560mm)!

N
V
Liliput

Autor: Keko | 24.03.2011

DB BR 103

DB BR 103 Klasa 103 postala je vrlo popularna među strojovođama, ali i putnicima jer je imala izvrsne performanse. Ove lokomotive su vozile do 2006. Godine, a samo je jedna, 103.245 sačuvana i još ponekad se koristi na prugama njemačkih željeznica.

N
V
Fleischman...

Autor: Keko | 30.11.2010

Roco OBB 1044

Roco OBB 1044 Recenzija jednog od mojih nadražih modela koji se nalaze u mojoj kolekciji. Roco je, kao i u većini slučajeva, proizveo odličan model sa mnoštvom pozitivnih strana i skoro bez ijedne zamjerke.

H0
V
Roco

Autor: Didy | 10.10.2010

DB 648

DB 648 Klasa 648 (LINT 41/LINT 41 H) nastala je 1999. godine iz potrebe da se zamijeni klasa 628 i da se poveća standard putničkih (gradskih, prigradskih i regionalnih) vlakova u Njemačkoj. Model ovog vlaka dolazi iz poznate tvornice TRIX, kataloškog broja 12585. Model pripada epohi V.

N
V
Trix

Autor: Keko | 24.09.2010

Piko ES 64 U2-048

Piko ES 64 U2-048 Usudio bih se reći da je „Taurus“ najpoznatija električna lokomotiva na europskim prostorima i stoga ne čudi što je prva recenzija jednog modela u TT mjerilu na malim željeznicama upravo Piko Taurus lokomotiva.

TT
V
Piko

Autor: nightrain | 07.09.2010

DB BR 141 / E 41

DB BR 141 / E 41 Pedesetih godina Njemačke državne željeznice odlučile su modernizirati svoj vozni park kupovinom električnih lokomotivi s pretežno standardiziranim komponentama i pozvala je sve važnije proizvođače lokomotiva na natječaj.

H0
V
Trix

Autor: Keko | 03.09.2010

Siemens ES64F4-007

Siemens ES64F4-007 Radi se o lokomotivi iz Piko Hobby linije, koja je cijenom i detaljnošću namijenjena manje zahtjevnim modelarima - kao i onima koji tek ulaze u svijet željezničkih modela.

H0
V
Piko

Autor: Thommo | 02.09.2010

Roco OBB Gbls

Roco OBB Gbls Ovaj vagon je u kitu, znači, prije vožnje na maketi potrebno ga je sastaviti. Kako je ovo bio moj prvi kit željezničkih vozila, nisam znao koliko će mi vremena i živaca trebati da ga sklopim. No, ako imate bar malo iskustva sa sklapanjem plastičnih maketa aviona ili brodova, za ovaj će vam kit biti dosta 15-tak minuta da ga sastavite!

H0
IV
Roco

Autor: Thommo | 02.09.2010

Mehano DB Falns

Mehano DB Falns DB Falns HO vagon proizvod je slovenske tvrtke Mehano, dio njihove Prestige linije modela. Ta linija sadrži uglavnom zapadnoeuropske modele lokomotiva i vagona, te je kvalitetom i cijenom svrstana u viši razred Mehano ponude.

H0
V
Mehano

Autor: Thommo | 02.09.2010

KMB HŽ Eas

KMB HŽ Eas Prototip KMB-ovog četveroosovinskog modela HŽ Eas vagona je vjerojatno najbrojniji i najsvestraniji vagon u voznom parku Hrvatskih željeznica.Ovaj je model po mišljenju autora jedan od najkvalitetnijih HO vagona koji su dio njegove kolekcije.

H0
V
Klein Mode...

Autor: Thommo | 02.09.2010

Glaskasten Trixovo mini čudo!

Glaskasten Trixovo mini čudo! Prikazani model starijeg je godišta i nabavljen je na e-bayu za relativno nisku cijenu od 70€ ( može i malko jeftinije ), no uz manje izmjene i dalje se uspješno proizvodi u dvije verzije, analognoj i digitalnoj. Ovo je jedan od najmanjih i naj iskorištenijih N tvorničkih modela.

N
II
Minitrix (...

Autor: NClight | 02.09.2010

Facebook del.icio.us Stumbleupon Digg RSS

Powered by Malezeljeznice CMS