Anketa
Čime se rukovodide prilikom sastvaljanja putničkih kompozicija?

Forum
Google Chrome Firefox Download Button

Tekstovi

Prikaži 10 | 30 | 60 | 100 tekstova po stranici i sortiraj ih po
Stranica

Roco rezervni dijelovi - naručivanje

Roco rezervni dijelovi - naručivanje Ukoliko trebate neki rezervni dio za Vaše Roco modele, iste možete odnedavno sa lakoćom naručiti.

Autor: Davor | 26.03.2014

Operacije na maketi 1. dio

Operacije na maketi 1. dio Želim vam prikazati jedan svoj mali projektić. Radi se o Operacijama na maketi željeznice, nečemu što je u SAD veoma rašireno i popularno kao i u modelarski razvijenim državama EU. 

Autor: Davor | 28.02.2014

Zagriženi modelar (ili kako prepoznati simptome)

Zagriženi modelar (ili kako prepoznati simptome) Pročitajte izuzetan tekst našeg NClight-a. Verujemo da ćete se pronaći u svakom njegovom delu.

Autor: Davor | 26.02.2014

Mehanizam za ručno prebacivanje skretnica

Mehanizam za ručno prebacivanje skretnica Ukoliko ste nepopravljivi romantik i prebacivanje skretnica na vašim maketama ne želite da prepustite relejima i strujnim kolima, pred vama je tehničko rešenje za njihovo "ručno" komandovanje. Izradio ga je naš forumaš Igor_A. za N merilo ali vrlo je upotrebljivo i za HO. 
Uputstvo za izradu prenosimo izvorno kako je naš kolega pisao.

Autor: Davor | 28.12.2012

Izrada kalupa od gume

Izrada kalupa od gume Ako želite da sami izradite stijene na vašoj maketi uz pomoć (gumenih) kalupa koje ste prethodno sami izradili, onda je ovo tekst baš za vas i obavezno ga pročitajt

#uradi-sam #kalupi

Autor: Didy | 23.08.2011

Kako fotografisati modele?

Kako fotografisati modele? Kao što naslov kaže, ovaj tutorial će vam pokazati kako kvalitetno i efektno fotografisati i obraditi fotke vaših modela.

#uvod #pocetnici #fotografija

Autor: Igor_A. | 23.06.2011

Sklop za pojedinačno postavljanje skretnica

Sklop za pojedinačno postavljanje skretnica Ako želite da skretnice na vašoj maketi postavljate pojedinačno (umijesto postavljanja svih skretnica odjednom) a niste sigurni kako to riješiti kada je u pitanju elektronika onda je ovaj tekst upravo za vas. 

#uradi-sam #skretnice #elektronika

Autor: Didy | 10.01.2011

Izbor dekodera 2.dio

Izbor dekodera 2.dio Tekst je izdvojen iz teme na forumu koja se bavi problemom koji  DCC dekoder izabrati? Tekst  se možeo smatrati drugim dijelom teksta objavljenog prije godinu dana (Izbor dekodera - digital) a koji općenito govori o DCC dekoderima dok sada govorimo konkretno o pojedinim DCC dekoderima i njihovim karakteristikama.

#DCC #dekoderi

Autor: Thommo | 15.12.2010

Bojanje modela spužvicom

Bojanje modela spužvicom U ovom tekstu ću vam pokazati jedan svoj eksperiment a radi se o bojanju  H0 modela pomoću običnog sunđera ili spužvice.

#uradi-sam #bojanje-modela

Autor: Mon | 07.10.2010

Konzerviranje i bojanje lišaja

Konzerviranje i bojanje lišaja Prijevod teksta sa Engleskog jezika o konzerviranju, bojanju i pripremi lišaja za postavljanje na vašu maketu. Sama metoda zahtjeva malo više rada i truda ali i obećava dobre rezultate ako se sve obavi kako treba. Ako ste poklonik "uradi sam" projekata, svakako pročitajte ovaj tekst.

#uradi-sam #vegetacija

Autor: Didy | 27.09.2010

Facebook del.icio.us Stumbleupon Digg RSS

Powered by Malezeljeznice CMS