Anketa
Čime se rukovodide prilikom sastvaljanja putničkih kompozicija?

Forum
Google Chrome Firefox Download Button

Oglašavanje

Malezeljeznice.net su specijalizirani portal na području željezničkog modelarstva. Od pokretanja portala (i foruma) 2007.g, malezeljeznice.net bilježe stalni rast posjeta i broja članova. Također treba istaknuti da članovi i posjetioci malih železnica su modelari i ljubitelji željezničkog modelarstva koji pretežno dolaze iz država bivše Jugoslavije.

Članovi redakcije portala (ali i ostali zainteresirani za suradnju) za svoje radove koje objavljuju na portalu ne dobivaju nikakvu naknadu i sve rade isključivo kako bi pomogli modelarima kojima je pomoć potrebna. Ali ovakav način rada ima svoja ograničenja i tu male željeznice trebaju vašu pomoć .

A pomoći možete tako što ćete se oglašavati na portalu i/ili forumu.
Oglašavanjem možete biti sigurni da će vaš oglas doprijeti do većine željezničkih modelari iz regiona, sve od Slovenije pa do Makedonije.
Malezeljeznice.net pored mjesta za vaše reklamne bannere nude mogućnost objavljivanja sponzoriranih vijesti, tekstova, recenzija te organizacije nagradnih igara.

Ispod ovog teksta možete pogledati pozicije predviđene za smještaj vaših reklamnih bannera a za detalje u vezi cijena oglašavanja kontaktirajte nas pute e-maila: [email protected] ili kontakt formulara.


Položaj reklamnih bannera na portalu malezeljeznice.net


Položaj reklamnih bannera na forumu malezeljeznice.net

Facebook del.icio.us Stumbleupon Digg RSS

Powered by Malezeljeznice CMS